Vind ons leuk op Facebook

Lg-print.be - Printing/Promotionals/Manual Finishing

Printing

Printing

In de grafische sector evolueren de dingen erg snel en stilstaan betekent achteruitgaan. LG-Print gelooft in geavanceerde technologie en nieuwe technieken. Daarom investeren we voortdurend in een modern machinepark, zowel in digitale als in offsetpersen.

Lees meer...
Promotional

Promotional

LG-Print heeft een jarenlange ervaring en passie in POS materiaal, vlaggenlijnen en ander promotioneel drukwerk op maat. Naast het klein promotioneel drukwerk kunnen we ook een uitgebreid gamma POS materiaal voorstellen om uw product of merk te laten schitteren op de winkelvloer.

Lees meer...
Finishing

Finishing

Het volstaat niet dat drukwerk mooi ontworpen en goed gedrukt is. Minstens even belangrijk is dat de verdere afwerking ervan zorgvuldig gebeurt. LG-print zorgt dan ook voor de perfecte afwerking van uw producten: verpakken in dozen, verpakken in zakjes, sealen in krimpfolie, verzamelen, boren, nieten, rivetteren, aanbrengen van dubbelzijdige tape,… kortom niets is ons teveel.

Lees meer...

Over ons

LG-Print bedrukt alle materialen, vlak of 3D, retailproducten, halffabricaten, eindproducten... Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van industriële producten en promotionele producten op grote aantallen.
De materialen die wij bedrukken zijn: Papiern, Kunststof, Glas, Porselein, Textiel, Blik, Kunstleder en Karton.

Door onze producties in Oost-Europa hebben we de betere prijzen van Europa, zonder daarvoor in te boeten wat kwaliteit en snelle levertermijnen betreft.
Logistiek zijn we ook zeer goed voorzien: dagelijkse transporten en magazijnen met meer dan 15.000 palletplaatsen.

Onze bijkomende specialisatie is het verzamelen en verpakken van uw producten in de bedrukte verpakkingen, in zakjes of in dozen:
Manuele handeling, Manuele afwerking, loonverpakking, manuele verpakking kunnen wij voor U verzorgen aan zeer scherpe prijzen. Alles wat niet machinaal kan verpakt worden doen wij met vele handen manueel tegen zeer snelle termijnen en strakke deadlines.

Wij werken volgens de ISO kwaliteitsnorm, krijgen regelmatig Audits en hanteren alle handelingen met uiterste precisie.


Onze diensten

basic drukwerk  / drukken op plastic / drukken op glas / drukken op textiel / zeefdruk / tamponeren is imponeren / 3D drukken / offset & digitaal / gadgets / wrapping / manuele afwerking / heatsealing /